Nieuwe aquisitie en samenkweek

De duivensport en ook de marathonsport ontwikkelt zich razendsnel. Stilstaan ​​is geen goede strategie. Daarom ben ik altijd op zoek naar betere duiven en ik denk dat de beste strategie is om op zoek te gaan naar en te investeren in asduiven op Nationaal vlak! Zelf deze superduiven kopen is niet eenvoudig omdat ze erg duur en moeilijk te krijgen zijn. Daarom heb ik een Partnership met Bob Jansen in SPECIAL PIGEONS en werk ik samen met het fantastische Kweekhok van Sparta 300 van Sorin Florea. Samen met mijn Satelliethok Carlo Dominicus zetten we onze beste vliegers/asduiven terug op het Kweekhok.

Een andere strategie is Co Breeding met mijn beste kwekers met iets speciaals op mijn hok. Zeer succesvol was de samenkweek van CAHORS x LUCIA uit Peet Solleveld, MR GIJS x DTR EVI van Arjan Beens & Jan Morsink.

In 2021 heb ik samen gekweekt met 2 Internationale Barcelona Winners van Hugo Batenburg en heb ik kinderen gekregen van NEW LAUREAAT en JEF met mijn Barcelona Duivin!

Uit deze aquisitie en samenkweek is de volgende lijn ontstaan: