De Barcelona koorts 2017 breekt uit! Raad wie de NL-winnaar wordt!

Vanaf morgen gaan we dat volgen! Ook op Facebook trouwens!
Ik zal met mijn glazen bol en dmv het orakel van Oude Tonge te raadplegen voorspellen wie er gaat winnen.
U mag ook 1x raden dmv een reactie op dit facebook bericht en wie het raadt krijgt een zomerjong 2018 naar keuze uit mijn rijk gevulde kweekhok!

Morgenavond staat de Barcelona BBQ in IJsselstein op het programma en daarna is het D- DAY.
Zelf heb ik een klein ploegje mee (4 stuks) met 1 ervaren bewezen duif daarbij en 3 nieuwelingen.Hopen een mooie duif te draaien.Ik ben nog volop bezig met de acquisities voor de Barcelona kwekers Barcelona 2020 is dichterbij dan we denken 😀😜.
Mijn Bungeneers – Jellema duiven gaan hiervoor de basis vormen aangevuld met “Mr GIJS” (broer wondere 430 kweker Jellema en Zoon Miss Gijsje!) – Dochter Rosanna ( K Droog) en DE JONGE SULTAN ( M Tekin). De selectie gaat met deze duiven gebeuren.
Ook de laatste aanwinst is in de kleuren van PIET DE VOGEL RACING LOFT gespoten.😎 De nieuwe zoon van ROMAN (die andere wonderkweker van Jellema) door mij heel origineel “ROMAN JUNIOR” gedoopt is gearriveerd. Een prachtige atleet en echt Barcelona type. WELKOM IN OUDE TONGE!
Na het weekend wordt hij gekoppeld met zijn halfzus Romancha!

Over ca 2 weken allemaal te bewonderen op mijn nieuwe website gemaakt door Van Boxtel Reclame!

2018-12-13T15:21:19+00:00